bureau XD

Onze diensten

 

BIM Projecten

Een goede en efficiënte samenwerking in de bouw valt of staat tegenwoordig met goede virtuele modellen. Met onze BIM ervaring begeleiden wij u graag in het bouwen en beheren van goede bruikbare BIM modellen. Om zo de faalkosten van uw bouwprojecten te verlagen.

Vertaalslag van 2D naar 3D

Uw bestaande carthotheek vertalen wij van papieren 2D tekeningen naar slimme 3D modellen. Uit deze BIM modellen halen wij alle nodige onderhoudsdata voor bijvoorbeeld uw Meerjaren Onderhoudsplanning.

Families bouwen voor fabrikanten

Wij maken van alle elementen die voor de bouw worden ge-prefabriceerd een eigen Revit family. Met zo een family kan men makkelijk uw pre-fab element integreren in nieuwe ontwerpen, zonder twijfel over de maatvoering of materialisatie.

3D scans naar “as build” tekeningen

Om een nieuw ontwerp goed te laten passen in de bestaande situatie brengen wij deze samen met onze partners door middel van 3D scans in kaart. Deze scan zetten wij vervolgens om in een 3D “as build” model die als onderlegger gebruikt kan worden voor uw nieuwe ontwerp.

NEN 2580 meetrapporten en woningwaarderingen

Voor vastgoed bezitters is het belangrijk om te kunnen rekenen met de juiste gegevens van hun bezit. Wij maken van bestaande bouw snel en efficiënt NEN2580 meetrapporten type A en type B. In deze rapporten geven wij het Bruto-, Netto en Verhuurbaar Vloer Oppervlak aan. Ook berekenen wij voor uw woningen de maximale toegestane huur.

3D View 3.jpg

BUREAU XD

Wij zijn van alle dimensies thuis.

3D visualisatie

Vooral bij nieuwbouwprojecten is het belangrijk voor de verkoop en de bewonersparticipatie om met mooie realistische beelden te laten zien hoe het gebouw / het project of de wijk eruit zal zien als het eenmaal is gebouwd. Hiervoor maken wij mooie 3D fotorealistische plaatjes van de toekomstige situatie.

BXDheroImages-zijkant.png